Ons dienstenaanbod

4Safe security biedt diensten aan voor bedrijven in onder andere de horeca-, sport- en recreatiebranche, en voor particulieren. 

Hieronder vindt u een overzicht van ons dienstenaanbod. Zo vindt u hier o.a. objectbeveiliging, tijdelijk of permanent, en ook voor de beveiliging van beurzen, musea, campings, evenementen, feesten en braderieën kunt u bij ons terecht.

Daarnaast bieden wij aanvullende diensten aan, zoals gewenst kan zijn bij het openen of sluiten uw bedrijf, verkeers- en parkeerbegeleiding bij evenementen en begeleiding van (kostbare) transporten.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Evenementenbeveiliging - 4Safe security

Evenementenbeveiliging

Goed georganiseerd! Evenementenbeveiliging is een specialistisch onderdeel in de wereld van beveiligen. In samenwerking met de klant bekijken we... lees verder »

(Nacht) receptiediensten

Wij verzorgen zowel dag- als nachtelijke receptiediensten in breedste zin van het woord. leder hotel heeft haar eigen protocollen en werkmethodes. In... lees verder »

Portiersdiensten, gastheer/gastvrouw

Wilt u optimaal controle hebben over de dagelijkse stroom werknemers, bezoekers en goederen, die uw bedrijf inkomen en verlaten? Dan is de... lees verder »

Toezichthouder - 4Safe security

Toezichthouder

De laatste jaren werkt 4Safe security geregeld met ( BHV gecertificeerde) toezichthouders. Daarvoor zijn verschillende redenen. Organisaties van... lees verder »

Transportbeveiliging

Waarom transportbeveiliging? Misdaad en criminaliteit in de transportsector nemen de afgelopen jaren steeds meer toe. Dit soort criminaliteit... lees verder »

Verkeersregelaar - 4Safe security

Verkeersregelaar

4Safe security levert professionele verkeersregelaars voor het regelen en begeleiden van de meest uiteenlopende verkeerssituaties in heel... lees verder »

Winkelbeveiliging

Als winkelier wilt u graag dat zowel uw klanten als uw medewerkers zich veilig voelen in en om de winkel. 4Safe security verzorgt de beveiliging... lees verder »

Zorgassistent/zorgbeveiliger

Er staat een enorme druk op de zorgsector. Richtlijnen moeten worden nageleefd, het personeelstekort is groot en er wordt steeds vaker agressie... lees verder »

5 Mei bevrijdingsfestival Zwolle

5 mei 2024 - Vandaag ondersteunen we met 4Safe security opnieuw de beveiliging bij het Bevrijdingsfestival in Zwolle voor onze opdrachtgever. Het Bevrijdingsfestival in Zwolle is een jaarlijks terugkerend... lees verder »

Koningsdag 27-04-2024

27 april 2024 - Koningsdag in Zwolle: Een Feest van Veiligheid en Vreugde Koningsdag is een dag die in het teken staat van nationale trots en feestelijkheden, maar het is ook een dag waarop de veiligheid van de... lees verder »

Onze partners:
  • StopAgressie.nl  4Safe security
  • Hoogma Webdesign  4Safe security
Contact via Whatsapp