Ons dienstenaanbod

4Safe security biedt diensten aan voor bedrijven in onder andere de horeca-, sport- en recreatiebranche, en voor particulieren. 

Hieronder vindt u een overzicht van ons dienstenaanbod. Zo vindt u hier o.a. objectbeveiliging, tijdelijk of permanent, en ook voor de beveiliging van beurzen, musea, campings, evenementen, feesten en braderieën kunt u bij ons terecht.

Daarnaast bieden wij aanvullende diensten aan, zoals gewenst kan zijn bij het openen of sluiten uw bedrijf, verkeers- en parkeerbegeleiding bij evenementen en begeleiding van (kostbare) transporten.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Evenementenbeveiliging - 4Safe security

Evenementenbeveiliging

Goed georganiseerd! Evenementenbeveiliging is een specialistisch onderdeel in de wereld van beveiligen. In samenwerking met de klant bekijken we... lees verder »

(Nacht) receptiediensten - 4Safe security

(Nacht) receptiediensten

Wij verzorgen zowel dag- als nachtelijke receptiediensten in breedste zin van het woord. leder hotel heeft haar eigen protocollen en werkmethodes. In... lees verder »

Portiersdiensten, gastheer/gastvrouw - 4Safe security

Portiersdiensten, gastheer/gastvrouw

Wilt u optimaal controle hebben over de dagelijkse stroom werknemers, bezoekers en goederen, die uw bedrijf inkomen en verlaten? Dan is de... lees verder »

Toezichthouder - 4Safe security

Toezichthouder

De laatste jaren werkt 4Safe security geregeld met ( BHV gecertificeerde) toezichthouders. Daarvoor zijn verschillende redenen. Organisaties van... lees verder »

Transportbeveiliging - 4Safe security

Transportbeveiliging

Waarom transportbeveiliging? Misdaad en criminaliteit in de transportsector nemen de afgelopen jaren steeds meer toe. Dit soort criminaliteit... lees verder »

Verkeersregelaar - 4Safe security

Verkeersregelaar

4Safe security levert professionele verkeersregelaars voor het regelen en begeleiden van de meest uiteenlopende verkeerssituaties in heel... lees verder »

Winkelbeveiliging - 4Safe security

Winkelbeveiliging

Als winkelier wilt u graag dat zowel uw klanten als uw medewerkers zich veilig voelen in en om de winkel. 4Safe security verzorgt de beveiliging... lees verder »

Zorgassistent/zorgbeveiliger - 4Safe security

Zorgassistent/zorgbeveiliger

Er staat een enorme druk op de zorgsector. Richtlijnen moeten worden nageleefd, het personeelstekort is groot en er wordt steeds vaker agressie... lees verder »

Contact via Whatsapp