Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging 4Safe security

Als winkelier wilt u graag dat zowel uw klanten als uw medewerkers zich veilig voelen in en om de winkel. 4Safe security verzorgt de beveiliging van uw winkel, waar cameratoezicht deels bijdraagt aan een goede winkelervaring, zorgt de winkelbeveiliger van 4Safe security voor de optimale omstandigheden waarin mensen op prettige wijze kunnen winkelen en werken.

Deskundige beveiliging met kennis van zaken
Onze deskundige beveiligers weten hoe ze eventuele ordeverstoorders en winkeldieven kunnen aanspreken, en hoe ze moeten optreden bij diverse calamiteiten. Van ongevallen en diefstal tot vernielingen en ongehoord gedrag in een pashokje: in de winkelsurveillance is geen dag hetzelfde.

Enkele directe voordelen:

  • Minder derving van omzet dankzij de effectieve aanpak van 4Safe security
  • Een winkelsurveillant heeft een BHV en AED certificaat
  • Borging van de continuïteit van de winkel en bijbehorende processen tijdens incidenten
  • Veiligheid voor uw producten en andere eigendommen

Professionele winkelsurveillance door beveiligingsbedrijf 4safe security

Winkeldiefstal is een vervelend probleem dat moeilijk te bestrijden is. Make-up, parfums en zelfs tassen kunnen opeens heel snel weg zijn. Onze winkelsurveillanten zorgen voor een serieuze uitstraling en naast het voorkomen van ongeregeldheden, heeft de aanwezigheid van een beveiliger in uniform tevens een preventieve, afschrikkende werking. Daarnaast zorgt winkelsurveillance voor een veilig gevoel bij bezoekers en medewerkers.

Proactieve beveiliging van uw winkel
Orde en rust zijn erg belangrijk voor een positieve winkelervaring van het winkelend publiek. In de winkelbeveiliging zijn de beveiligers van 4Safe security dus niet alleen bezig met diefstal en vernielingen, maar ook met het groeten van mensen en het creëren van orde en rust. Dit gebeurt allemaal op een proactieve manier. Proactieve beveiliging werkt goed in de winkel. Winkeldieven vinden aandacht namelijk zo vervelend, dat ze liever wegblijven.

Bij winkelbeveiliging staat gastheerschap ook hoog in het vaandel. Vaste klanten waar we een praatje mee maken, medewerkers van de winkels die graag hun verhaal kwijt willen en het groeten van het winkelend publiek. Doen we dat niet, dan denken de mensen dat ze in de gaten gehouden worden. En dat merkt u gelijk aan de sfeer.

Collectieve winkelsurveillance

Winkelbeveiliging kan ook breder worden ingezet. Collectieve retail beveiliging is erg interessant voor winkelcentra. De surveillancerondes worden tussen een groot aantal deelnemende winkels verspreid en er wordt met name in de algemene ruimtes/de passage gecontroleerd. Een interessante en zeer aantrekkelijke manier van winkelsurveillance, omdat de kosten worden gespreid.

Wilt u graag uw eigen winkel laten beveiligen? Ook dat is geen probleem. Maatwerk winkelbeveiliging behoort tot onze mogelijkheden.
Vraag een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Veiligheid en Training tegen Agressie - 4Safe security

Veiligheid en Training tegen Agressie

26 maart 2024 - 4Safe Security: Een Baken van Veiligheid en Training tegen Agressie In de hedendaagse samenleving is veiligheid een prioriteit voor zowel individuen als bedrijven. 4Safe Security, gevestigd in... lees verder »

4Safe Security: Uw Betrouwbare Partner in Drachten - 4Safe security

4Safe Security: Uw Betrouwbare Partner in Drachten

26 maart 2024 - In de snel veranderende wereld van vandaag is veiligheid een topprioriteit geworden voor bedrijven, gemeenschappen en individuen. Of het nu gaat om het beschermen van eigendommen, het waarborgen van... lees verder »

Onze partners:
  • Hoogma Webdesign  4Safe security
  • StopAgressie.nl  4Safe security
Contact via Whatsapp