Toezichthouder

Toezichthouder 4Safe security

De laatste jaren werkt 4Safe security geregeld met ( BHV gecertificeerde) toezichthouders. Daarvoor zijn verschillende redenen. Organisaties van evenementen willen steeds meer taken bij de beveiliging neerleggen, zoals kaartcontrole, bezoekers voorzien van informatie en verwijzen naar de juiste toegang, het omdoen van leeftijdsbandjes.
Dit zijn allemaal taken die gericht zijn op services, die niet per se door een beveiliger gedaan hoeven te worden.

Ook wordt er vaker op korte termijn opgeschaald. Soms omdat de weersvoorspelling verandert. Of omdat er last minute nog een extra kassa bijkomt. Ook zie je landelijke verschuivingen. Evenementenbeveiliging is seizoensgebonden en in een kort tijdsbestek vinden veel festivals plaats. Dit heeft ervoor gezorgd dat in veel periodes een flink tekort is aan aantal ervaren krachten en beveiligers. Kortom, tijd om eens goed naar taken en werkzaamheden te kijken.

Aanbod van ( BHV gecertificeerde) toezichthouder geeft nét dat stukje extra flexibiliteit

Waar mogelijk, zetten wij van 4Safe toezichthouders in. Dit is vaak voordeliger voor de opdrachtgever, en het aanbod kandidaten is groter omdat hier geen opleiding voor nodig is. Maar uiteraard zetten we niet zomaar iemand in. Onze toezichthouder is een waardevol onderdeel van het 4Safe security team. Hij of zij kan zijn/haar mannetje staan ter ondersteuning van de beveiliging. Tevens kan de( BHV gecertificeerde) toezichthouder verstoringen vroegtijdig signaleren en registreren.

De inzet van onze toezichthouders zal dus altijd samengaan met de inzet van beveiliging. Te denken valt hierbij o.a. aan:

  • Kaartcontrole
  • Kassière(e)
  • Barpersoneel
  • Glazenophaler
  • Garderobepersoneel

Beveiligers mogen zich wel bezighouden met servicewerkzaamheden maar een toezichthouder mag niet beveiligen, enkel alarmeren en assisteren. Ze zijn minstens zo belangrijk voor een veilig evenement en zorgen altijd voor het stukje extra.

Wilt u meer weten over deze dienst?
Vraag een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

5 Mei bevrijdingsfestival Zwolle

5 mei 2024 - Vandaag ondersteunen we met 4Safe security opnieuw de beveiliging bij het Bevrijdingsfestival in Zwolle voor onze opdrachtgever. Het Bevrijdingsfestival in Zwolle is een jaarlijks terugkerend... lees verder »

Koningsdag 27-04-2024

27 april 2024 - Koningsdag in Zwolle: Een Feest van Veiligheid en Vreugde Koningsdag is een dag die in het teken staat van nationale trots en feestelijkheden, maar het is ook een dag waarop de veiligheid van de... lees verder »

Onze partners:
  • StopAgressie.nl  4Safe security
  • Hoogma Webdesign  4Safe security
Contact via Whatsapp