Transportbeveiliging

Waarom transportbeveiliging?
Misdaad en criminaliteit in de transportsector nemen de afgelopen jaren steeds meer toe. Dit soort criminaliteit varieert van het openbreken van een trailer in de nacht tot een overval waarbij een chauffeur wordt bedreigd. Daardoor kan deze vorm van criminaliteit, naast het verlies van waardevolle goederen, ook vervelende neveneffecten hebben op de chauffeur en andere personen.

Onopvallend en veilig
Met behulp van meerdere begeleidende voertuigen verzorgt 4Safe security op onopvallende wijze voor de beveiliging van uw waardevolle lading, rechtstreeks vanaf uw vrachtwagens. Ons beveiligingsbedrijf stelt zich discreet op, waardoor uw chauffeurs met vertrouwen en gemoedsrust hun kostbare vracht kunnen vervoeren. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van uw transport, zodat u zich kunt concentreren op het soepel verlopen van uw logistieke processen.


Wilt u meer weten over deze dienst?
Vraag een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

5 Mei bevrijdingsfestival Zwolle

5 mei 2024 - Vandaag ondersteunen we met 4Safe security opnieuw de beveiliging bij het Bevrijdingsfestival in Zwolle voor onze opdrachtgever. Het Bevrijdingsfestival in Zwolle is een jaarlijks terugkerend... lees verder »

Koningsdag 27-04-2024

27 april 2024 - Koningsdag in Zwolle: Een Feest van Veiligheid en Vreugde Koningsdag is een dag die in het teken staat van nationale trots en feestelijkheden, maar het is ook een dag waarop de veiligheid van de... lees verder »

Onze partners:
  • Hoogma Webdesign  4Safe security
  • StopAgressie.nl  4Safe security
Contact via Whatsapp