Over 4Safe security

4Safe security Drachten/Leeuwarden

4Safe security Drachten/Leeuwarden - 4Safe security

4Safe security heeft ruime ervaring in de beveiligingsbranche. Sinds 2005 hebben wij een naam opgebouwd die gelijk staat aan kwaliteit, prestaties en innovatie. Persoonlijke aandacht en kwaliteitsdiensten zijn de hoekstenen van ons bedrijf.

"Een vertrouwd gezicht in de beveiliging"
4Safe security is voor velen een nieuw, maar bekend gezicht in de beveiliging. Ons beveiligingsbedrijf is erkend door het Ministerie van Justitie met ND nummer 7413, wij zijn gevestigd in Drachten en Leeuwarden. Het zijn onze waarden en ons harde werk die ons anders maken. Dankzij onze strenge selectieprocedure bent bij ons verzekerd van alleen de beste kwaliteit. U kunt ons inzetten bij kleine en grootschalige toonaangevende evenementen in Friesland, Groningen, Drenthe.

Met een eigen visie en onze vertrouwde manier van beveiligen hebben we onze diensten steeds meer uitgebreid en worden we met regelmaat ingezet in zorginstellingen of als receptionist.

Onze agressietrainingen,

Met onze achtergrond in zorg en beveiliging zijn wij experts in het omgaan met agressie. Onze praktijkgerichte trainingen worden geleid door ervaren professionals en trainingsacteurs, en zijn geschikt voor professionals in de zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven. Of u nu behoefte heeft aan een op maat gemaakte training of een training voor een grotere groep, wij leren u precies hoe u effectief met agressief gedrag kunt omgaan.

Rick Bouweriks - 4Safe security

Rick Bouweriks

Eigenaar/oprichter 4Safe security

E-mail Rick Bouweriks http://www.4safesecurity.nl Linkedin Facebook
ElzaLotte - 4Safe security

ElzaLotte

Trainingsacteur

René - 4Safe security

René

Trainingsacteur

E-mail René https://stopagressie.nl/ Linkedin Facebook Instagram

5 Mei bevrijdingsfestival Zwolle

5 mei 2024 - Vandaag ondersteunen we met 4Safe security opnieuw de beveiliging bij het Bevrijdingsfestival in Zwolle voor onze opdrachtgever. Het Bevrijdingsfestival in Zwolle is een jaarlijks terugkerend... lees verder »

Koningsdag 27-04-2024

27 april 2024 - Koningsdag in Zwolle: Een Feest van Veiligheid en Vreugde Koningsdag is een dag die in het teken staat van nationale trots en feestelijkheden, maar het is ook een dag waarop de veiligheid van de... lees verder »

Onze partners:
  • Hoogma Webdesign  4Safe security
  • StopAgressie.nl  4Safe security
Contact via Whatsapp