Beveiliger worden bij 4Safe

VACATURE

VACATURE - 4Safe security

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Bekijk dan eens de actuele vacatures. Je kunt direct solliciteren via het online sollicitatieformulier.

Actuele vacaturesBen jij klaar om deze leuke uitdaging aan te gaan? Stuur dan jouw cv + motivatie via onderstaande button naar ons op.


Kijk ook op onze Facebookpagina voor het actuele vacatureaanbod.

Beveiliger m/v

Wat ga je doen? Op dit moment zoeken wij met name beveiligers voor opvangcentrums en het komende evenementenseizoen. Onze opdrachtgevers zijn... lees verder »

Toezichthouder m/v

**Vacature: Toezichthouder bij 4Safe Security** STATUS: OPEN! **Locatie:** Friesland, Groningen, Drenthe Ben jij een gedreven professional met... lees verder »

Complexbeveiliger PI m/v - 4Safe security

Complexbeveiliger PI m/v

Wie zoeken wij? STATUS: GESLOTEN Heb jij je MBO 2 beveiliger diploma op zak en ben je op zoek naar een nieuwe baan als beveiliger? Kies er dan voor... lees verder »

Toezicht-bouw PI m/v - 4Safe security

Toezicht-bouw PI m/v

Ben jij de toezichthouder Bouw & Toezicht voor de penitentiaire inrichting (PI) in Veenhuizen die wij zoeken? Wij zoeken 10 beveiligers voor deze... lees verder »

Zzp beveiliger m/v

Wij bieden de plek voor zzp-beveiligers Wil je werken als beveiliger? Wij bieden je daarvoor de mogelijkheden met onze unieke App om zelf diensten... lees verder »

5 Mei bevrijdingsfestival Zwolle

5 mei 2024 - Vandaag ondersteunen we met 4Safe security opnieuw de beveiliging bij het Bevrijdingsfestival in Zwolle voor onze opdrachtgever. Het Bevrijdingsfestival in Zwolle is een jaarlijks terugkerend... lees verder »

Koningsdag 27-04-2024

27 april 2024 - Koningsdag in Zwolle: Een Feest van Veiligheid en Vreugde Koningsdag is een dag die in het teken staat van nationale trots en feestelijkheden, maar het is ook een dag waarop de veiligheid van de... lees verder »

Onze partners:
  • Hoogma Webdesign  4Safe security
  • StopAgressie.nl  4Safe security
Contact via Whatsapp