Complexbeveiliger PI m/v

Wie zoeken wij?

STATUS: GESLOTEN

Heb jij je MBO 2 beveiliger diploma op zak en ben je op zoek naar een nieuwe baan als beveiliger? Kies er dan voor om te solliciteren op de meest veelzijdige baan in de beveiliging: als complexbeveiliger PI.

Werk als beveiliger in de penitentiaire inrichting (PI)
Als complexbeveiliger kan je aan de slag gaan binnen één van de vele complexen die Nederland kent. Binnen deze complexen worden vrijheidsstraffen en vrijheidsbenemende maatregelen uitgevoerd. Een complexbeveiliger zorgt samen met het team van beveiligers voor de veiligheid van iedereen die zich in dit complex bevindt.

De belangrijkste taken van een beveiligingsbeambte bij DJI zijn:

 • Het in- en uitschrijven van bezoekers
 • Begeleiden en informeren van bezoekers
 • Opvang van gedetineerde
 • Meldkamer diensten in de PI
 • Centrale post diensten in de PI
 • Toezichthouden tijdens bezoekuren
 • BHV diensten inclusief optreden in calamiteiten
 • Het controleren van contrabanden


Ben jij geschikt voor deze baan?
Je komt voor deze baan in aanmerking wanneer je een mbo-opleiding Beveiliger 2 op zak hebt. Daarnaast moet je minimaal 30 jaar, of "je leeftijd lang" van onbesproken gedrag zijn. Wat inhoudt dat je geen strafblad mag hebben, en niet in boeken van de justitie voorkomt.

Het is daarnaast belangrijk dat je in bezit van eigen vervoer en een rijbewijs bent, dit is een eis omdat je op onregelmatige tijden gaat werken. Maar die onregelmatige diensten geven je een aantal voordelen. Ten eerste geven die diensten je veel vrijheid, maar eerlijk is eerlijk, je moet er wel tegen kunnen. Ten tweede wordt het werken in de nacht en in het weekend goed betaald.

Complexbeveiliger video

Voldoe jij aan de eisen, en zie jij deze baan wel zitten? Solliciteer dan direct bij 4Safe security via onderstaande button, of stuur een mail met jouw reactie en je cv naar personeelszaken@4safesecurity.nl of solliciteer direct via onderstaande button.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Vacatures.

5 Mei bevrijdingsfestival Zwolle

5 mei 2024 - Vandaag ondersteunen we met 4Safe security opnieuw de beveiliging bij het Bevrijdingsfestival in Zwolle voor onze opdrachtgever. Het Bevrijdingsfestival in Zwolle is een jaarlijks terugkerend... lees verder »

Koningsdag 27-04-2024

27 april 2024 - Koningsdag in Zwolle: Een Feest van Veiligheid en Vreugde Koningsdag is een dag die in het teken staat van nationale trots en feestelijkheden, maar het is ook een dag waarop de veiligheid van de... lees verder »

Onze partners:
 • Hoogma Webdesign 4Safe security
 • StopAgressie.nl 4Safe security
Contact via Whatsapp