Wie zijn wij

Wie zijn wij - 4Safe security

Trainingsacteur ElzaLotte

Tijdens mijn werk als trainingsacteur leerde ik gesprekstechnieken, verschillende methodes en in het moment zijn. Het belangrijkste in het werken als acteur is om bezig zijn met de ander: wat heb jij nodig om te groeien? Welke kwaliteiten bezit jij al en waar kan ik jouverder helpen ontwikkelen. Tijdens mijn trainingen vind ik het belangrijk dat er een vertrouwde en veilige sfeer hangt en dat de deelnemers centraal staan. Dat je zelf gaat ontdekken waar jouw krachten liggen.

Een greep uit de methodes waar ik mee werk en die ik toepas in trainingen op maat:

DISC
Beïnvloedingsstijlen van Cialdini
Roos van Leary
LIFO
ABCD-gedrag
4G-model
OFGA
Deze kan ik toepassen in verschillende trainingen, zoals:

Agressieregulatietrainingen
Bemiddeling- en begeleidingsgesprekken
Faalangsttraining
Onderwijstraining (mentorgesprekken, klassenmanagement en communicatie voor docenten)

Wie zijn wij - 4Safe security

Trainingsacteur René

Ik streef naar een kalme en veilige leeromgeving voor de cursisten. Dit is de kern van mijn rol als trainingsacteur. Ik help mensen bij het aanleren van nieuw gedrag door situaties na te bootsen die zich kunnen voordoen in het dagelijks leven. Op deze manier kunnen we oefenen met nieuwe sociale vaardigheden, zodat cursisten leren hoe ze moeten handelen in geval van echte agressie. Hoewel dit een serieuze aangelegenheid is, zijn mijn trainingen vooral leuk, gevarieerd en uiterst leerzaam!

Ik heb geleerd om verschillende gesprekstechnieken toe te passen in mijn trainingen, zoals:

Het DISC-model: Dit model, dat staat voor Dominant, Invloed, Stabiel en Consciëntieus, biedt inzicht in het gedrag van mensen, zowel verbaal als non-verbaal, en hoe ze overkomen in communicatie.
Het communicatiemodel Roos van Leary: Dit model helpt bij het herkennen van de impact en voorkeur van bepaald gedrag van anderen, evenals de onderlinge verbanden.
De ABCD-ladder: Dit model toont verschillende vormen van agressie en de emoties en gedragingen die ermee gepaard gaan.
Het 4G-model: Dit model legt de relatie tussen Gedrag, Gevoel, Gevolg en het Gewenste resultaat.
Helicopterview: Het vermogen en inzicht om op afstand en op een overkoepelende manier naar bepaalde zaken te kijken.
Het geven van feedback.
Door gebruik te maken van deze methoden kan ik effectieve trainingen bieden die cursisten helpen om zich te ontwikkelen. Het geven van waardevolle feedback maakt ook deel uit van mijn aanpak.

5 Mei bevrijdingsfestival Zwolle

5 mei 2024 - Vandaag ondersteunen we met 4Safe security opnieuw de beveiliging bij het Bevrijdingsfestival in Zwolle voor onze opdrachtgever. Het Bevrijdingsfestival in Zwolle is een jaarlijks terugkerend... lees verder »

Koningsdag 27-04-2024

27 april 2024 - Koningsdag in Zwolle: Een Feest van Veiligheid en Vreugde Koningsdag is een dag die in het teken staat van nationale trots en feestelijkheden, maar het is ook een dag waarop de veiligheid van de... lees verder »

Onze partners:
  • StopAgressie.nl  4Safe security
  • Hoogma Webdesign  4Safe security
Contact via Whatsapp