Zorgassistent/zorgbeveiliger

Er staat een enorme druk op de zorgsector. Richtlijnen moeten worden nageleefd, het personeelstekort is groot en er wordt steeds vaker agressie gebruikt tegen hulpverleners. Zorgbeveiliging is dan de eerste stap tegen dit geweld.

Beveiliging in de zorg wordt niet alleen ingezet om maatregelen te handhaven, maar ook om cliënten of bezoekers op te vangen die hun emoties niet meer onder controle hebben. Zo wordt zorgbeveiliging gebruikt om de werkdruk te verlagen en om bezoekers gerust te stellen. Patiënten en cliënten moeten er vanuit kunnen gaan dat zij op correcte wijze behandeld worden en dus hun veiligheid geborgd is.

Zorgmedewerkers kunnen zich dan met een veilig gevoel richten op de zorgverlening terwijl de familieleden vriendelijk worden begeleid naar een wachtruimte. Dit is een speciale eigenschap die u kan verwachten van een gecertificeerde medewerker van 4 Safe security.

Wij beschermen en begeleiden

Onze zorgbeveiligers worden ingezet om de zorg juist nu te ondersteunen. Wij beschermen en begeleiden zorgmedewerkers, patiënten, bewoners en bezoekers, zodat de druk op de zorg wordt verlicht. Met de zorgbeveiligers van 4Safe security is de werkomgeving dusdanig ingericht dat medewerkers zich veilig voelen om de hoge mate van kwaliteitszorg te kunnen leveren.

Wilt u meer weten over deze dienst?
Vraag een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

5 Mei bevrijdingsfestival Zwolle

5 mei 2024 - Vandaag ondersteunen we met 4Safe security opnieuw de beveiliging bij het Bevrijdingsfestival in Zwolle voor onze opdrachtgever. Het Bevrijdingsfestival in Zwolle is een jaarlijks terugkerend... lees verder »

Koningsdag 27-04-2024

27 april 2024 - Koningsdag in Zwolle: Een Feest van Veiligheid en Vreugde Koningsdag is een dag die in het teken staat van nationale trots en feestelijkheden, maar het is ook een dag waarop de veiligheid van de... lees verder »

Onze partners:
  • StopAgressie.nl  4Safe security
  • Hoogma Webdesign  4Safe security
Contact via Whatsapp